Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Platite u SALONU "DUOMO" u centru grada 550rsd za MASAŽU GLAVE, VRATA i LEĐA (istočnjačkom metodom- Shiatsu ) od 40 minuta! Masažu radi profesionalni maser!

Kraj
5 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

U zdravom stanju energija nesputano teče kroz meridijane, povezujući sve organe, tkiva i funkcije. Oslabljen organizam zbog neumerenog načina života, raznih vidova stresa ili povreda, energija više nije u stanju da protiče kroz telo bez smetnji. Ona je na nekim mestima slabija ili blokirana, dok a drugim mestima struji bez kontrole. Tada se za organizam kaže da je bolestan jer se tada javljaju nelagodnosti, problem i bol.
Shiatsu masaža poznata je kao tradicionalna i vrlo delotvorna energetska masaža tela. Neki čak smatraju da se radi o zdravstvenom tretmanu više nego o samoj masaži.
U doslovnom prevodu Shiatsu znači – pritisak prstom i predstavlja jednu vrlo suptilnu metodu. Kako istočnjačka metoda počiva na postulatima, osnovu prredstavlja das u svi naši unutrašnji organi i organski sistemi delotvorni zahvaljujući potencijalu životne chi energije. Ona teče kroz sistem energetskih meridijana kojih ima 14 komada, od čega su 12 parnih i 2 neparna. Njihovi nazivi povezani su sa unutrašnjim organima. Meridijan debelog creva srca, pluća, bubrega, pankreasa, jetre i  slezine ali tu su i  meridijani koji nemaju veze sa organima među kojima se nalazi meridijan trostrukog grejača koji je povezan sa energijom stomaka, dijafragme i grudnog koša, meridijan začeća koji se nalazi na prednjem delu tela i meridijan guverner koji se prostire duž kičmenog stuba.
Osnovni efekat shiatsu masaže je pokretanje životne energije i rasterećenje energetskih blokova. Harmonizacija kretanja životne energije i balans rada unutrašnjih organa predstavljaju blagodeti ove masaže.
Ovaj tretman se primenjuje kako u preventivne svrhe, ali i kao terapeutska metoda koja veoma uspešno otklanja sve nelagodnosti. Koristi se kako u kozmetičkim salonima, SPA i wellness centrima, tako i u zvaničnim zdravstvenim ustanovama.

Shiatsu masaža je pravi lek koji na duže staze rešava vaše probleme.

Uslovi ponude

BLIC KUPON 

- Jedan kupon važi za jedan tretman

- Možete preuzeti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

Ponuda obuhvata: Masažu glave,vrata i leđa(istočnjačka metoda- Shiatsu) od 40minuta

- Masažu radi profesionalni maser

Sa priloženim kuponom iznos od 550rsd plaćate na licu mesta našem partneru

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 23.08.2018.

- Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se kupon računati kao iskorišćen

- Obavezno poneti odštampan BLIC kupon 

- Neophodno je zakazivanje

- Telefon za informacije i zakazivanje : 065/448 3 448 

- Radno vreme: svim danima osim ponedeljka od 10h do 21h

- Adresa: Vojvode Brane 1, Beograd

- instagram

 

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Frizersko kozmetički salon Duomo
Vojvode Brane 1, Beograd
Beograd
Phone: 069/1313113

Salon Duomo se nalazi u ulici Vojvode Brane 1, blizu tržnog centra Zira i Vukovog spomenika.U ponudi imamo veliki broj tretmana za negu i revitalizaciju kose a preparati koje koristimo su za profesionalnu upotrebu od
vrhunskih proizvođača- Revlon,Loreal,Paul Mitchel,Crystal Nails,Magnetic,NSP, China Glaze, OPI, IBD.

Ovo je mesto gde možete u prijatnom klimatizovanom ambijentu da se opustite i uživate u mnogobrojnim tretmanima koje Vam nudimo. Pružamo frizerske i kozmetičke usluge kao što su: pedikir, manikir gel lak, depilacija, svilene trepavice, profesionalne masaže, anticelulit,maderoterapija,relax,solarijum...

Salon Duomo je moderno dizajniran i opremljen salon u kome se klijenti osecaju veoma prijatno i opušteno a ljubaznost,profesionalnost i stručnost osoblja je ključ njihovog zadovoljstva.

Posetite nas i uverite se i sami u naš kvalitet!

  
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...