Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Uz BESPLATAN KUPON platite 14800rsd za POVEĆANJE USANA ili UKLANJANJE BORA sa Teosyal - RHA Resilient Beauty Hijaluronski filerima 0,5ml! NAJNOVIJI i NAJBOLJI hijaluron na svetskom tržištu!

Kraj
4 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Poznati švajcarski brend TEOSYAL nedavno je predstavio - NAJNOVIJI proizvod - HIJALURONSKI FILER - Teosyal-RHA Resilient Beauty koji predstavlja vrh svetske ponude - odnosno kvintesenciju hijaluronskih filera (hijaluronske kiseline).
 
TEOSYAL je na tržište EU i SAD plasirao najnoviji hijaluronski filer (hijaluronska kiselina) izmenjene strukture, koji je trenutno vodeći takav proizvod u svetu i bez premca među konkurencijom. Glavna novina je njegova elasičnost i rezilijenstnost koja se idealno prilagođava pokretima lica, kao i produžen rok trajanja u koži.
Lice ima prirodnu dinamiku pokreta koji prate osmeh, govor, mrštenje i niz drugih pokreta i grimasa koje čine facijalnu ekspresiju. Facijalna ekspresija je važna jer nam šalje - mnogo poruka i ističe ličnost.
Teosyal RHA hijaluronski filer namenjen je pre svega - za infiltraciju u mobilne oblasti lica gde se savršeno uklapa i gde u punoj meri ispoljava svoje nove osobine, a to je da  koži lica daje pun efekat, a da pri tome prisustvo hijalarona nije uočljivo. Činjenica je da posle aplikacije hijaluronskog filera predhodne generacije - u različite regije lica, taj filer postaje primetan pod kožom, prilikom grimasa na - mobilnim oblastima lica, sve dok ga tkivo lica „ne obradi“.Taj period je kod gustih (višestruko ukrštenih) filera za nasolabijalne bore na primer, dug 2 ili 3 meseca, pa i duže od toga, kod usana do 2 meseca itd. Neki hijaluroni koji imaju visok nivo agensa za višestruko umrežavanje, mogu se napipati pod kožom i 5-6 meseci posle infiltracije, gotovo sve dok se potpuno ne razlože.
Najnoviji Teosyal-RHA  hijaluronski filer - nije primetan ni neposredno posle infiltracije - zbog svojih revolucionarnih osobina, naime - novi strukturni  dizajn hijalurona doneo je  jedinstvenu kombinaciju elastičnosti, istezanja i otpora tj. dinamične rezilijentnosti - koja omogućava da se proizvod deformiše i prati dinamiku tkiva, a posle prestanka dejtva sile mišića - vraća u prvobitni oblik- potpuno se integrišući sa pokretima  lica.
Teosyal- RHA hijaluronski fileri su do sada najsličniji fileri prirodnom hijaluronu koji se nalazi u ljudskoj koži (gde čini 56% sastava kožnih tkiva) - ne samo po hemijskom sastavu, nego i po strukturi HA lanaca,
kao i po nekim novim osobinama koje ćemo predstaviti.

Poznato je da - zahvaljujući strukturi prirodnu hijaluronsku kiselinu (hialironic acid - skraćeno - HA) karakteriše nekoliko značajnih prednosti:
-  Daje volumen tkivima - zahvaljujući viskozno-elastičnim svojstvima i visokim
   procentom prisustva u koži, održava strukturu i volumen tkiva
-  Hidrataciji - HA može da apsorbuje više od 1000 puta veću težinu vode
-  Podmazuje zglobne površine - svih zglobova u ljudskom telu

Te osobine HA odavno su poznate u medicini, ali sve dok se nije razvio proces dobijanja - veštačke HA nismo mogli da iskoristimo ta znanja na primenjiv način. Zadnjih 15 godina značajno je unapređena tehnologija dizajniranja i dobijanja hijaluronske kiseline, koja je omogućila i produženo prisustvo HA u tkivima. Naime, sve dok nije unapređena tehnologija - injektirani HA se kratko zadržavao u koži - svega nekoliko dana zbog kontinuirane razgradnje. Da bi se zaustavila rapidna razgradnja HA bilo je potrebno ovladati novom tehnologijom tkz. - ukrštanja i umrežavanja, ili NASHA Tech, a uz pomoć agensa za umrežavanje BDDE koji produžava vek trajanja HA u kožnim tkivima.
Međutim ubacivanje BDDE-a ima za posledicu da se dugi lanci bazične HA skraćuju, a prirodne dinamične elektrostatične veze kidaju, na mesto njih formirane trajne kovalentne veze koje zamenjuju elektrostatične veze, zbog čega  HA sa višim procentom BDDA (5% do 10%)  imaju formu mnogo rigidnije mreže i - gubitak viskozo-elastičnosti svojstava. Dobijen je proizvod tj. HA koji duže opstaje u kože (od nekoliko meseci do 2 godoine), ali je ta HA izgubila viskozo-elastična svojstva, što je pogotovo važno pri aplikaciji hijalurona u regije lica koje su dinamične i vrlo pokretne (usta, nazolabijani predeo, oko očiju, na čelu i vratu). U cilju optimizacije BDDE agensa i čuvanja prirodnih svojstava HA koliko je to moguće sa produženim dejstvom i prisustvom u koži - Teosyal je  razvio novi proces ukrštanja i umrežavanja molekula HA nazvan - METODA OČUVANE MREŽE.
Ovim procesom su proizvod je bitno unapređen jer su - dugački lanci zaštićeni od dezintegracije tokom procesa ukrštanja pa je obezbeđena visoka molekulska težina HA, a slabe elektrostatične veze su preuređene u prirodne dinamične veze koje održavaju duge lance zajedno, kao u njihovom prirodnom stanju. Osim toga manje ukrštajućeg agensa BDDE je potrebno za formiranje i održavanje -gel strukture mreže.
Dobijena je Hijaluronska kiselina koji je dinamičniji i savitljiviji nego predhodna generacija. Na dejstvo sile istezanje i pritiska Teosyal-RHA Hijaluron - potpuno se adaptira i pri tome zadržava sve perfomanse i efekte visokokvalitetne Hijaluronske kiseline, koja se od hijalurona u koži čoveka razlikjue - manje od 1% iako je dobijena laboratorijski - biotehnološkim procesom proizvodnje.

Teosyal RHA Hijaluronski filer donosi nove osobine jer :
-  Dugi lanci u najnovijem fileru bolji su od kratkih jer- kratki lanci podstiču jaču upalnu reakciju (otok, crvenilo)
-  Dinamične veze (sile) umesto slabih elektrostatičnih veza (sila) omogućile održavanje HA u prirodnom stanju    
-  Manja količina BDDA i dinamična mreža  koja se adaptira na mobilnim delovima područjima lica.

TEOSYAL RHA očuvao je sve osobine i karakteristike prirodne Hijaluronske kiseline, ali sa produženim dejstvom i prisustvom u koži.

Kako je nastao Teosyl RHA Resilient Beauty:
TEOXANE LABORATORIES proizvođač TEOSYL-a  je - ujedinila snage sa Univerzitetom iz Grenobla i MINATEK labaratorijom, da dizajniraju nove reološke parametre koji će na pravi način definisati stres kome je izložen HA filer posle infiltracije  u kožu lica! Nakon toga se pristupilo konačnom dizajnu strukture Hijaluroskog filera koji će zadovoljiti visoko postavljene kriterijume. Kada je novi HA završen i testiran pokazao se kao - nova generacije hijalurona - znatno ispred konkurencije hijaluronskih filera drugih renomiranih proizvođača kao što su Restylane, Perlane, Volbella, Volume.

Šta novi Teosyal RHA Hijaluronski filer donosi:

ZA PACIJENTA:
-manji otok
-manje crvenila
-manje iritacije tkiva pri aplikaciji hijalurona
-pruža vidno prirodan izgled
-na pritisak ne pruža nikakva otpor, ne može se ustanoviti ni dodirom jer se ovaj hijaluron prilagođava pritisku, a vraća u prvobitni položaj posle prestanka dejstva (rezilijencija), dakle filer se ne može napipati ispod kože
-hijalurosnki fileri koji su sada na tržištu kada se profesionalno aplikuju daju lepe rezultate dok je lice mirno i statično, ali kada pravi grimace oštro oko može da primeti da je na tom licu nešto rađeno
-ispunjava zahtev pacijenata da se filer ne primećuje i da lice posle intervencije izgleda potpuno prirodno, iako je efekat podmlađivanja ili remodeliranja postignut

ZA DOKTORE:                                                                       
Ovaj se filer prilikom upotrebe ponaša na način kakav nije viđen do sada, jer se lako aplikuje i infiltrira tkivo, idealno se uklapa u regiju lica koja je tretirana, ne zahteva jaku masažu i nakon kratkog vremena se ne može napipati spod kože, jer se savršeno adaptira.
Teosyal RHA program obuhvata 4. proizvoda (RHA1, RHA2, RHA3, RHA4) sa različitim indikacijama, od najpovršnije injekcije za fine bore, do intervencija kojima se tretiraju duboke bore, povećanje usana i remodeliranje lica !

 


 

Uslovi ponude

BLIC KUPON

- Jedan kupon važi za jedan tretman

- Možete preuzeti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

Ponuda obuhvata povećanje usana ili uklanjanje bora sa Teosyal - RHA Resilient Beauty Hijaluronski filerima - 0,5ml

Sa priloženim kuponom iznos od 14800rsd plaćate na licu mesta našem partneru

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja a najkasnije do 09.02.2018.

- Obavezno poneti odštampan BLIC kupon 

- Obavezna je najava 3 dana unapred

- Ukoliko iz bilo kog razloga ne možete da dođete na zakazani termin, molimo vas da ga blagovremeno otkažete i zakažete novi termin, u suprotnom kupon će se smatrati iskorišćenim

- Telefon: 069/73 75 00 i 060/73 33 777

- Radno vreme: 10-19h

- Adresa: Takovska 5, Beograd i Bulevar Oslobođenja 267, Beograd

- www.nanoklinika.rs
* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Nano Klinika BRANT
Takovska 5
Beograd
Phone: 060/7333777

Nano Klinika BRANT je PRVA poliklinika za ESTETSKU HIRURGIJU, RADIOTALASNU HIRURGIJU i ESTETSKU STOMATOLOGIJU na Jugoistoku Evrope - koja u svojoj praksi primenjuje NANOTEHNOLOGIJU, a to znači primenu - NANO-IMPLANTATA, NANO-FILERA, NANO-BIONIKA u Estetskoj hirurgiji i NANO-KOMPOZITNIH estetskih plombi, NANO-ZUBNIH IMPLANTA, NANO-BIOTech PARADONTALNIH FILERE i NANO-BIOTech koštanog tkiva u Estetskoj stomatologiji i Oralnoj hirurgiji. Primena vrhunske tehnologije donosi - NOVI KVALITET pruženih usluga, pogotovo kada je udružena sa ZNANJEM i VEŠTINOM naših doktora. NANOTEHNOLOGIJA je najnaprednija tehnologija današnjice i vodeća tehnološka dimenzija sutrašnjice, kojom je proces stvaranja i dizajniranja novih materijala uveden u svet atoma u - NANO dimenziju. Atomskom preciznošću i bez mikro-nesavršenosti stvoreno je niz kompozitnih materijala dizajniranih da imaju zadivljujuće osobine koji pripadaju generaciji SMART (pametni) proizvoda! Na našoj Klinici koristimo niz tih najnovijih SMART proizvoda i materijala najpoznatijih svetskih brendova stvorenih u medicinske svrhe!

Nano Klinika BRANT je preko MINATEC-a, najvećeg razvojnog centra za Mikro-Nano-Tehnologiju u Evropi (EU) smeštenog u Grenoblu - neprestano na izvoru najnovijih otkrića u nanotehnologiji, mikrotehnologiji, biotehnologiji i njihovoj primeni u Estetskoj medicini, Estetskoj hirurgiji i Estetskoj stomatologiji.

 

 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...