Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Uz BESPLATAN KUPON platite u Italijanskom restoranu CAMPO de FIORI u Skadarliji 790rsd za dve PIZZE ORTOLANA (32cm) + DEZERT DANA za 2 osobe. Iskoristi POPUST 60%!

Kraj
14 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Italijanski restoran Campo de Fiori Vam nudi vrhunski izbor pizza po pristupačnim cenama gde ćete na jednom mestu spojiti uživanje u vrhunskoj hrani, prijatnom ambijentu i profesionalnoj usluzi. Njihove pizze se prave od najkvalitetnijih sastojaka koji garantuju odličan kvalitet.
U svakom trenutku se na njihovom meniju može naći više različitih vrsta pizza, pripremljenih po originalnoj italijanskoj recepturi koji su u skladu sa tradicijom prave italijanske kuhinje.

A sada se udobno smestite i uživajte, vreme je za malo egzotike, stiže sofisticirana miss Ortolana!!! Tikvice, paradajz, paprika, plavi patlidžan i mocarela brinu za Vaš holesterol i krvne sudove. Ona voli vas, kao što vi volite nju. Ortolana menja vaše poglede na život, briše predrasude, ruši stereotipe, uklanja klišee, jer ona nije samo lepa, ona je i…..zdrava.

Povedite Vama dragu osobu i posetite nas!

 

 


Uslovi ponude

BLIC KUPON

- Jedan kupon važi za dve osobe

- Možete preuzeti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

- Ponuda obuhvata: Dve pizze ortolana 32cm (tikvice, paradajz, paprika, plavi patlidžan, mocarela) + dezert dana za 2 osobe

- Sa priloženim kuponom iznos od 790rsd plaćate na licu mesta našem partneru

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 24.02.2018.

- Neophodna je najava jedan dan ranije

- Obavezno sa sobom poneti odštampan BLIC kupon

- Radno vreme: 11-23,30h

- Telefon za zakazivanje  : 011/324 29 40

- Adresa: Skadarska 11, Beograd,Skadarlija

  

http://campodefiori.rs

 

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Campo de Fiori
Skadarska 11, Beograd,Skadarlija
Beograd
Phone: 011/324 29 40

Italijanski restoran Campo de Fiori nalazi se u samom srcu Beograda,u Skadarskoj 11, Skadarliji. Nudimo najkvalitetnije pizze pripremljene na tradicionalni način i paste u originalnim italijanskim salsama.

Pored pizza, kojih imamo 25 vrsta, pasta, lazanja i zapečenog testa, na našem bogatom meniju nalaze se i špageti, razne vrste bruschetta,obrok salate, predjela, pršute i sirevi,kao i glavna jela, najkvalitetniji biftek, piletina sa raznim sosevima i umacima.

Restoran Campo de Fiori izdvaja se po tome što sve radimo po originalnom italijanskom receptu od najkvalitetnijih italijanskih sireva,pršute,brašna i ostalih sastojaka! Posebnu pažnju poklanjamo pravljenju keteringa. Nemamo standardan koncept kao većina, naša percepcija je posebna i drugačija i svakako ukusna.

Sav ovaj fantastičan ukus možemo preneti i u Vaš dom jer radimo i dostavu na kućnu adresu!

 

 

 

  
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...