Upoznajte se sa tri vrste popusta i poručite kupon kako biste ostvarili pravo na:


 Blic popusti

Ovo su često ponude sa veoma ograničenim trajanjem, te da bi ih preuzeo-la moraš biti dobro informisan-a o novim ponudama na sajtu. Zato je najbolje da se prijaviš na našu mailing listu, a mi ćemo te iznenaditi svakog jutra. 

BLIC KUPON je besplatan, jedino što vi plaćate je uslugu našem partneru.

PREDNOST BLIC KUPONA je u tome što Vi kada preuzmete blic kupon, on ODMAH stigne u Vaš inbox, i vi istog tog dana možete da iskoristite kupon. Samo nazovete partnera, dogovorite se za termin Vašeg dolaska a uslugu platite direktno partneru. Znači nema potrebe za uplatnicama i nema nikakvog čekanja da uplata "legne" na račun, jer uslugu plaćate na licu mesta.

Da objasnimo na jednom primeru:
 
BLIC POPUST - Lakiranje noktiju u salonu ABCD neverovatnih 100 rsd!

1. Super popust, preuzimam kupon
2. Stiže mi istog trenutka mail u kojem se nalazi moj kupon.
3. Štampam kupon jer mi trebaju kodovi sa kupona.
4. Istog dana kontaktiram salon i zakazujem termin.
5. Odlazim u salon, izlakiraju mi nokte.
6. Platim uslugu 100 dinara ljubaznom osoblju salona.

Instant popusti

Ova vrsta ponude nema uslovljeni minimum potrebnih porudžbina da bi se popust aktivirao, kao što je slučaj sa grupnim popustima. Čim primimo uplatu, šaljemo Vam kupon, koji možete odmah iskoristiti.

INSTANT KUPON ima svoju vrednost u dinarima, i taj iznos Vi uplaćujete preko uplatnice na naš račun. Čim se uplata pojavi na našem računu mi Vam šaljemo kupon koji možete ODMAH da iskoristite, a uslugu plaćate direktno partneru.

PREDNOST INSTANT KUPONA je što ne morate da čekate da ponuda uspe (kao kod GRUPNIH), jer su svi Instant popusti u startu aktivni.

 Da objasnimo na jednom primeru: 

INSTANT POPUST - Lakiranje noktiju u salonu ABCD neverovatnih 500 rsd! Cena kupona: 100 rsd

1. Super popust, kupujem kupon čiji je iznos 100 rsd. 
2. Dobio sam uplatnicu i preko nje uplaćujem 100 rsd.
3. Kada je uplata evidentirana dobijam kupon.
4. Štampam kupon jer mi trebaju kodovi sa kupona.
5. Istog dana kontaktiram salon i zakazujem termin.
6. Odlazim u salon, izlakiraju mi nokte.
7. Platim uslugu 500 rsd ljubaznom osoblju salona.
   
Grupni popusti

Pravu revoluciju na tržištu popusta doneo je upravo koncept grupne kupovine. Grupne ponude uvek su definisane minimumom porudžbina, čijim ostvarivanjem grupni popust postaje aktivan. To znači da čim se popust aktivira možeš da preuzmeš kupon koji si poručio-la.

Šireći glas o grupnim, ponudama na našem sajtu, možeš i zaraditi. Ostvarićeš kredit koji možeš iskoristiti za kupovinu. Plaćanje kreditom je najbrži i najefikasniji način plaćanja koji nudimo!

kako radi mojkupon.rs

Imaš još nedoumica?

Kako bi se još bolje informisao-la o sadržaju i načinu rada sajta, uveli smo sekciju Diskusije gde naši korisnici iznose svoje nedoumice i predloge, a naš korisnički servis se trudi da udovolji postavljenim zahtevima. Takođe u detaljima svake ponude postoji link "Postavi pitanje u vezi ponude" što je javni servis okrenut svim posetiocima sajta, preko koga nam se mogu obratiti i neregistrovani korisnici. Takođe možeš proveriti sekciju Često Postavljana Pitanja.

Trudimo se da naša usluga bude što komfornija i da ti obezbedimo korisne sadržaje, od kojih je važno napomenuti Ocene korisnika. U ovoj sekciji pod nazivom Utisci, možeš naći originalne komentare i ocene usluga naših partnera! Sistem ocenjivanja, koji potiče direktno od mušterija i korisnika usluga, pružiće ti relevantan savet pri izboru naših kupona. Nadamo se da ćeš se pridružiti ovoj inicijativi, koja je od koristi svim posetiocima! Podeli iskustvo i doprinesi, upravo vlastitom ocenom partnerskih firmi!


Želimo ti prijatno iskustvo!!!


 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...