Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Uz BESPLATAN KUPON platite u Frizerskom salonu BEAUTY na SLAVIJI 690rsd za PRANJE, ŠIŠANJE i FENIRANJE za sve dužine + GRATIS REVLON MASKA za kosu!

Kraj
11 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Tako je malo potrebno da Vaša kosa zablista u punom sjaju!Bez obzira na to da li je vlas debela, tanka, zdrava ili u procesu starenja uz pomoć feniranja i Revlon maski za hidrataciju kose (Orofluido,Befabulous) postiže se lepši izgled pokrivaju se određeni nedostaci. Dobro isfenirana kosa dobija sjaj  i punoću.Ženske frizure nikada nisu bile kreativnije.

Be Fabulous Texture linija je specijalno napravljena da zadovolji potrebe kovrdžave i ravne kose kao i da obezbedi izuzetan volumen.
Formula sadrži napredne aktivne sastojke koji pružaju anti-age efekat, jačaju i obnavljaju strukturu dlake, štite boju i omogućavaju hidrataciju i sjaj kose.

Orofluido maska za kosu sadrži grupu keratina i aminokiselina koje dubinski prodiru u kutikulu zahvaljujući svojoj maloj molekularnoj veličini, i obnavljaju vlakna kose iznutra. Proizvodi su bogati nezasićenim masnim kiselinama Omega 3 i Omega 6 koji kosu štite od oštećenja pružajući joj potrebnu hidrataciju.
Maska bogata keratinom dubinski prodire u kosu obnavljajući strukturalna oštećenja i jača vlakna kose iznutra. Zaglađuje i zatvara kutikulu, smanjujući tragove oštećenja za zdravu, meku kosu punu vitalnosti.

Posetite nas!


 

Uslovi ponude

BLIC KUPON 

- Jedan kupon važi za jednu osobu

- Možete preuzeti više kupona

- Nakon što preuzmete kupon on će se pojaviti u sekciji MOJI KUPONI i u Vašem emailu

- Ponuda obuhvata: pranje, šišanje i feniranje za sve dužine kose+Gratis Revlon maska za hidrataciju kose  (Orofluido, Befabulous) u zavisnosti od stanja kose

Sa priloženim kuponom iznos od 690rsd plaćate na licu mesta našem partneru

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 30.01.2018.

- Obavezno poneti odštampan BLIC kupon 

- Zakazivanje je neophodno na tel: 011/2432 808

- Radno vreme: pon-pet 09-19h, subota 09-15h

- Adresa: Svetog Save 36, Beograd

 

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Podaci partnera
Lokacija
Frizerski salon Beauty
Svetog Save 36, Beograd
Beograd
Phone: 011/2432 808

Frizerski salon Beauty nalazi se u srcu Vračara kod Hrama Svetog Save u ulici Svetog Save 36.Vlasnik salona Beauty je Žaklina Krstić-Žana, učenica poznatog majstora Vojislava Radivojevića. Učesnica je brojnih domaćih i
internacionalnih frizerskih i modnih događaja, prezentacija i stručnih seminara.Salon je otvoren 01.02.2004. godine i od tada uspešno pruža sve vrste frizerskih usluga, negu kose sa najkvalitetnijim preparatima koji daju odlične rezultate.Salon Beauty nudi sve vrste kolorizacije kose, minival sa poboljšanom formulom kiseline koja ne oštećuje kosu. Osim standardnih frizerskih usluga, salon Beauty se bavi i prodajom preparata za negu kose Revlon. Od 2011. godine zvanično je otvorena akademija za obuku i usavršavanje frizera svih generacija.Škola se održava u prijatnoj atmosferi i duhu profesije u samom frizerskom salonu Beauty.

U prijatnom ambijentu studija Beauty uživaćete i opustiti se znajući da ste u sigurnim rukama naših profesionalaca!

  


 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...