Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

Trambolina sa košem ili lopte na vodi, nesvakidašnja zabava za decu već od 150 rsd za dvoje!

150rsd
Kraj
Cena
Popust
Ušteda
300rsd
50%
150rsd
28 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Deca obožavaju zabavne parkove i sve njihove sadržaje jer su upravo zato i osmišljeni, da se vaše dete igra sa drugarima svog uzrasta i uživa!

Deks promet vaše najdraže i ovog puta raduje ponudom za decu i to na dve lokacije: Zemunski kej ili SC Olimp. Za 150 dinara možete izabrati 2 ulaznice za 10 minuta na trambolini ili 2 ulaznice za po 10 minuta u loptama na vodi za decu do 9 godina! Mnogo ćete obradovati vaše mališane, zato dete za ruku i u zabavu!

Uslovi ponude

GRUPNI KUPON

- Jedna osoba može kupiti više kupona

- Ponuda je namenjena deci do 9 godina

- Kupon za trambolinu možete koristiti na lokaciji Zemunski kej, a lopte na vodi možete koristiti na lokacijama Zemunski kej i SC Olimp

- Ponuda za lopte na vodi podrazumeva lopte na naduvavanje u koje dete uđe i hoda po vodi u lopti

- Adrese: 1. Zemunski kej u neposrednoj blizini hotela Jugoslavija (na dvorcima piše Technokids), 2. SC Olimp na Zvezdari kod Cvetkove pijace 

- Radno vreme: od 11h do 20h (sem kada je kiša)

- Kupone možete iskoristiti do 30.09.2012.

Podaci partnera
Lokacija
Deks promet d.o.o
SC Olimp
Beograd

Deks promet d.o.o
Zemunski kej
Beograd
Phone: 011/3699 955

Firma Deks promet se od 2003. godine uspešno bavi opremanjem igraonica, vrtića, parkova, škola i obdaništa najkvalitetnijom i najmodernijom opremom koju možemo prilagoditi svakom prostoru. Bez obzira na veličinu projekta - bilo da se radi o malom igralištu ili o celom kompleksu za zabavu i rekreaciju - firma Deks promet Vam nudi kompletnu potrebnu opremu.

Sigurnost je, uz dopadljivost i kvalitet izrade, jedna od glavnih odlika naših proizvoda. Naši artikli su atestirani i poseduju sertifikate koji potvrđuju da su ispunjeni zahtevi relevantnih standarda (GS, CE...).

Ocene i Komentari
Korisnik
Komentar
Ocena
ikili
Odlično
sasa.75
Odlično
 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...