Ugovorili smo popust iskoristite kupon!

GODIŠNJI HOROSKOP od septembra 2013. do septembra 2014. za samo 360rsd umesto 2000rsd! Otkrijte šta vam zvezde spremaju! Grupni popust 82%

360rsd
Kraj
Cena
Popust
Ušteda
2000rsd
82%
1640rsd
5 preuzetih
Ponuda zatvorena
Podeli sa prijateljima
Opis ponude

Nije svaki period idealan za ulazak u novi posao, brak, za kupovinu stana...

Da bi svaki početak imao dobar temelj potrebno je pogledati u svoj horoskop i na osnovu položaja planeta zaključiti da li su vam one naklonjenje da baš radite to što ste naumili.

Vi želite da zaključite posao ali vam retrogradni Saturn ili retrogradni Merkur "govore" da nije baš idealno vreme za to. Želite da vaš brak potraje i za to je potrebna lepa kombinacija planeta, te kada vam astrolog kaže da je tranzitni Jupiter ušao u sedmu kuću to je već dobar znak da razmišljate o uplovljavanju u bračne vode jer pod okriljem Jupiterove energije eto vama sreće i radosti... :)

Samoj astrologiji kao nauci treba se posvetiti kako biste spoznali sve finese natalnih kuća i njihovih vladara, trazitnih planeta, a o kvadratima, trigonima, konjukcijama da i ne govorimo. Za sada je dovoljno da znate da uz Mojkupon.rs možete saznati šta vam je činiti od septembra 2013. do septembra 2014. godine i kako da najpametnije iskoristite energiju planeta.

Uslovi ponude

GRUPNI KUPON

- Jedan kupon važi za jednu osobu

- Možete kupiti više kupona

- Ponuda obuhvata detaljan godišnji horoskop obrađen po mesecima u periodu od septembra 2013. do septembra 2014. godine

- Rok za izradu horoskopa je 5-7 dana

- Kupon možete iskoristiti odmah nakon što evidentiramo vašu uplatu, a najkasnije do 30.09.2013.

- Telefon za informacije i naručivanje: 065/578 01 33

- Neophodno je poslati kupon ili MK kupona i podatke (ime, prezime, datum i vreme rođenja) na email: numerolog.bgd@gmail.com

- Radno vreme astrologa 08h-16h

- Adresa: Oračka 26

Podaci partnera
Lokacija
Astro Tim
Oračka 26
Beograd
Phone: 065/5780133

ASTRO TIM bavi pružanjem astroloških, numeroloških i tarot usluga. Bezbroj protumačenih natalnih karti i „sinastrija“ –„ukrštenih“ horoskopa, garantuje Vam podršku u razumevanju međuljudskih odnosa kroz astrologiju.

ASTRO TIM - TUMAČENJE POSLE KOGA NEĆETE IMATI NEDOUMICU!   

 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...