0 preuzetih
Ponuda je aktivna
Platite u salonu 'Mimoza' 850rsd ESTETSKI PEDIKIR I MANIKIR sa lakiranjem OPI ili China glaze lakovima!

Lepi i negovani nokti na rukama i nogama su oduvek bili ogledalo naše brige. Profesionalni manikir i pedikir je nešto što definitivno nećete moći sami, i zato posetite salon lepote Mimoza!

0 preuzetih
Ponuda je aktivna
Sa BLIC KUPONOM platite u salonu At the Stars samo 750rsd i obezbedite vašim rukama MANIKIR SA PARAFINSKIM PAKOVANJEM + lakiranje noktiju!

Priuštite svojim rukama  brižljivu negu!

26 preuzetih
Ponuda je aktivna
Preuzmite BLIC KUPON i platite u salonu za negu lepote ELLA samo 495rsd za FARBANJE OBRVA I TREPAVICA SA KOREKCIJOM OBRVA!

Neka vaše oči zablistaju u punom sjaju!

29 preuzetih
Ponuda je aktivna
HIT PONUDA - 2 treninga POWER PLATE + 20 minuta kardio sprava! PLATI NA LICU MESTA samo 450 rsd umesto 2200 rsd! BLIC popust 80%

Treniranje na Power plate-u je najbolji način za mršavljenje i oblikovanje tela i podizanje forme!

27 preuzetih
Ponuda je aktivna
Platite na licu mesta samo 799rsd i odradite KOMPLET BIOHEMIJSKIH ANALIZA krvi sa tumačenjem rezultata + 20% popusta na sve ostale usluge u HERCLAB laboratoriji!

Redovna kontrola zdravlja jedina garancija da ćete imati kvalitetan i dug život!

44 preuzetih
Ponuda je aktivna
Platite na licu mesta 240rsd umesto 800rsd USLUŽNO FARBANJE, REVLON PAKOVANJE I FENIRANJE (ravno ili lokne)! Zablistajte sa novom frizurom uz BLIC KUPON!

Potrebna vam je promena? Počnite od nove frizure!

19 preuzetih
Ponuda je aktivna
Plati u Arena estetik centru 980rsd za LASERSKU EPILACIJU RAMENA ili PAZUHA za muškarce! BLIC POPUST 72%

Rešite se upornih dlačica uz pomoć svetlosne tehnologije kojom se uništava sam koren dlačice, a time se njihov rast bitno usporava i na kraju eliminiše u potpunosti.

17 preuzetih
Ponuda je aktivna
Uz BLIC KUPON platite u salonu Viktorija City samo 720 rsd za DEPILACIJU CELIH NOGU HLADNIM VOSKOM + korekciju obrva! Istaknite elegantnu lepotu vaše neodoljivo negovane kože!

Prava žena vodi računa o svom izgledu i kada se to vidi i kada se ne vidi, zbog sebe. Oslobodite se neželjenih dlačica na nogama, lako, brzo i stručno!

0 preuzetih
Ponuda je aktivna
Uz BLIC KUPON platite u Delight studiju UKLANJANJE TETOVAŽE NAJBOLJIM Q-SWITCH LASEROM već od 30€!

Q-switch laseri su trenutno najbolji laseri za uklanjanje tetovaža. Iskoristite ovu priliku i uklonite tetovažu u studiju Delight po super ceni!

33 preuzetih
Ponuda je aktivna
Preuzmite BLIC KUPON i platite na licu mesta 990rsd za BRAZILSKO ISPRAVLJANJE svih dužina KOSE KERATINOM! Za lepu i negovanu kosu posetite salon Happy Lady!

Isprobali ste sve, ali se i dalje borite sa suvom, oštećenom i neposlušnom kosom. Ne brinite više, imamo pravo rešenje za vas! Tretman se zove brazilsko ispravljanje kose. Verovatno ste već čuli za njega, jer je jako brzo postao omiljen među mnogim ženama koje imaju problema sa kosom.

 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...