15 preuzetih
Ponuda je aktivna
Istaknite svoju lepotu na najbolji mogući način! Uz BLIC KUPON platite u salonu Viktorija City samo 900 rsd za PROFESIONALNO ŠMINKANJE FIRMIRANOM ŠMINKOM + nadogradnja veštačkih trepavica!

Zaboravite na razmazanu maskaru i šminku koja polako nestaje sa vašeg lica. Vreme je da se osetite kao diva i uživate u svojoj lepoti!

27 preuzetih
Ponuda je aktivna
 Uz BLIC KUPON platite u salonu za negu lepote Ella  samo 1044rsd za KLASIČNI TRETMAN LICA! Neka i vaše lice zablista!

Posvetite posebnu pažnju svom licu!

18 preuzetih
Ponuda je aktivna
Priuštite sebi trenutke odmora uz BLIC KUPON! Platite u salonu za negu lepote Ella samo 384rsd za MASAŽU LICA, VRATA I DEKOLTEA!

Usporite starenje, vratite tonus mišićima lica i obezbedite mladalački izgled kože!

34 preuzetih
Ponuda je aktivna
Preuzmite BLIC KUPON i uživajte u pravom gurmanskom obroku - 2 PORCIJE KARAĐORĐEVE ili BEČKE ŠNICLE + POMFRIT za samo 490rsd u restoranu Dunavska priča!

U prijatnoj atmosferi restorana Dunavska priča uživaćete u izvrsnom ukusu i obilnom obroku, jer smo za vas po sniženim cenama pripremili porciju dovoljnu da zasiti i apetit najvećih gurmana!

25 preuzetih
Ponuda je aktivna
Uz BLIC KUPON plati u Foto studiu Express samo 200rsd za ŠOLJU PIŠI BRIŠI ili 2 PRIVESKA U OBLIKU SRCA sa ubačenom fotografijom ili 2 MAGNETA ZA FRIŽIDER sa fotografijom!

Ulepšajte svakodnevne rituale kreativnom porukom ili crtežom!

20 preuzetih
Ponuda je aktivna
Preuzmite BLIC kupon i platite u restoranu Dunavska priča samo 390 rsd za  POHOVANI OSLIĆ SA TARTAR SOSOM!

32 preuzetih
Ponuda je aktivna
BRAZILSKA DEPILACIJA ili DEPILACIJA PAZUHA ŠEĆERNOM PASTOM za neverovatnih 290rsd! Iskoristite BLIC POPUST od 69% i rešite se dosadnih dlačica!

Ono po čemu se ova depilacija razlikuje je to što se radi sa šećernom pastom. U odnosu na druge depilacije šećerna pasta je u prednosti jer se topi na temperaturi tela tako da ne dolazi do kidanja kože, izgorele kože i samim tim i urastanja dlake.

21 preuzetih
Ponuda je aktivna
Preuzmite BLIC KUPON i rešite se upornih dlačica! DEPILACIJA CELIH NOGU I RUKU HLADNIM VOSKOM samo 400rsd + depilacija nausnica u salonu Megga Beauty!

Uživate u glatkim nogama i rukama!

2 preuzetih
Ponuda je aktivna
HIT PONUDA - proleće na Tari! Plati na licu mesta već od 1200rsd  zakup aparatmana za 2 - 6 osoba u vili 'Pašić' sa 4*. Za decu do 10 godina noćenje je gratis!

Odmorite sa u centru planine Tara na Kaluđerskim Barama!

 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...