19 preuzetih
Ponuda je aktivna
Ukusna ponuda za 2 OSOBE uz BLIC KUPON za samo 480rsd - MEŠANO MESO (ćevapi, pileće belo meso, kobasica i bela vešalica) + SALATA u restoranu Dunavska priča!

Ako ste ljubitelj mešanog mesa, ako ste za dobru, obilnu gurmansku porciju raznovrsnog mesa restoran Dunavska priča je pravo mesto za vas!

1 preuzetih
Ponuda je aktivna
KETERING - 100 komada KANAPEA (mrsnih ili posnih) za DECU i za ODRASLE za samo 1350 umesto 2700rsd! Uživajte u savršenim zalogajima hrane uz BLIC KUPON!

Savršeni zalogaji hrane upotpuniće vaš poseban događaj...

0 preuzetih
Ponuda je aktivna
Sa BLIC KUPONOM platite samo 750rsd i obezbedite vašim rukama MANIKIR SA PARAFINSKIM PAKOVANJEM + lakiranje noktiju u salonu At the Stars!

Priuštite svojim rukama  brižljivu negu!

0 preuzetih
Ponuda je aktivna
Sa BLIC KUPONOM za samo 380rsd osvežite boju vaše kose uz USLUŽNO FARBANJE + FENIRANJE KOSE (svih dužina)!

Ukoliko ste do sada isprobale sve varijante od farbanja kod drugarice,do uradi sam farbanja koje se obično završi ribanjem kupatila, a ponekad i krečenjem, onda je vreme da konačno odustanete i kao prava dama, odete kod frizera na farbanje!

11 preuzetih
Ponuda je aktivna
U prijatnoj atmosferi restorana Dunavska priča, za samo 480rsd uživajte u PASTRMCI SA DALMATINSKIM PRILOGOM za 2 OSOBE!

Uživajte u prijatnom ambijentu i izuzetnoj hrani restorana Dunavska priča!

5 preuzetih
Ponuda je aktivna
Preuzmite BLIC KUPON i za samo 5990rsd izgledajte lepo u svakom trenutku uz TRAJNU ŠMINKU OBRVA ILI KAPAKA sa vrhunskim Goldeneye pigmentima!

Savršen izgled u svakom trenutku!

0 preuzetih
Ponuda je aktivna
Sa BLIC KUPONOM 1400rsd umesto 4000rsd za DOPLER KRVNIH SUDOVA vrata, nogu ili ruku + pregled dokumentacije specijaliste radiologa, savet i terapija!

Kolor dopler je ultrazvučna metoda za ispitivanje strukture i oblika krvnih sudova, kao i kvaliteta cirkulacije. Osnovna prednost ove metode u odnosu na ostale je ta što ona ne oštećuje krvne sudove, niti tkivo kroz koje prodire ultrazvučni talas. Otkrijte na vreme da li imate neku urođenu ili stečenu cerebro-vaskularnu bolest.

11 preuzetih
Ponuda je aktivna
Sa BLIC kuponom LASERSKA EPILACIJA POLA NOGU za 2500rsd! Ko plati 5 tretmana, GRATIS - 5 tretmana epilacije pazuha ili plitkih prepona! Za glatku kožu bez dlačica!

Neželjene dlačice su uvek problem broj jedan. Složićete se sa nama da nežna koža, bez dlačica, izgleda mnogo primamljivije kako na ženama, tako i na muškarcima…

0 preuzetih
Ponuda je aktivna
Preuzmite BLIC KUPON i platite samo 940rsd za uklanjanje sitnih anomalija kože RADIOTALASNOM METODOM! Uklonite pigmentne fleke,fibrome, bradavice, keratoze, kapilare na bezbolan način!

Neka vaša koža ponovo zablista u punom sjaju na krajnje efikasan i bezbolan način!

0 preuzetih
Ponuda je aktivna
Uz BLIC KUPON platite 980rsd tretman LASERSKE EPILACIJE INTIMNE REGIJE! Na 5 kupona, GRATIS - 5 tretmana epilacije male regije (nausnice, brada, zulufi ili linija stomaka)!

Rešite se upornih dlačica upotreba svetlosne tehnologije kojom se uništava sam koren dlačice a time se njihov rast bitno usporava i na kraju eliminiše u potpunosti...

 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...
 

Drago nam je da objavimo srećne dobitnike!!!

Ove nedelje poklon mesec dana aerobika

osvojila jeeeee...


Kristina

najveći izvučeni MK# broj:

#MK85285134-1

Čestitamo!!!

Uskoro Vas očekuje novo poklon iznenađenje!
POTRAŽITE KUPON SREĆKU
u sekciji blic popusta...