18 preuzetih
Ponuda je aktivna
Iskoristite BLIC POPUST od 69% ! Lakiranje noktiju GELOM U BOJI + SOLARIJUM 10 min za neverovatnih 500rsd u salonu Miss!

Iskoristite ovu ponudu i skrenite pažnju na sebe svojim noktima, koji će izgledati fenomenalno!

7 preuzetih
Ponuda je aktivna
Za neverovatnih 1900rsd BLIC KUPON obezbeđuje kompletan OFTALMOLOŠKI PREGLED u domu zdravlja 'Clinicanova'! Sprečite bolesti oka na vreme!

Jedan od najvažnijih koraka u očuvanju vida je pravovremeno uočavanju bolesti oka odnosno prevencija istih.

4 preuzetih
Ponuda je aktivna
Vreme je za blistav, širok i lep osmeh! Uz BLIC KUPON izrada AKRILATNIH parcijalnih PROTEZA u stomatološkoj ordinaciji Dr Jasna Madžarev za 15000rsd!

Vreme je za blistav, širok i lep osmeh!

8 preuzetih
Ponuda je aktivna
Za samo 280rsd dođite na JEDNODNEVNI KURS SLIKANJA ili VAJANJA. Pronađite umetnika u sebi i zabavite se! Popust 70%

Ukoliko želite da otkrijete i razvijate vlastite talenta i ako želite da kreativno provedete slobodno vreme onda je ovo prava ponuda za vas!

15 preuzetih
Ponuda je aktivna
Učinite neki događaj slađim! Sa BLIC kuponom ČOKOLADNA TORTA u obliku srca sa ukrasima (šljokice) ili posvetom po želji za samo 640rsd! Popust 54%!

Kako biste neki događaj učinili slađim preuzmite BLIC kupon, i pravac u poslastičarnicu Medeneo srce plus!

17 preuzetih
Ponuda je aktivna
Kvalitativni pregled urina sa sedimentom, kompletna krvna slika, pregled lekara opšte medicine za 1190rsd umesto 4500rsd! BLIC POPUST 74%

Vodite računa o svom zdravlju! Mojkupon.rs i dom zdravlja 'Clinicanova' su vam obezbedili fenomenalan popust od 74% za kvalitativni pregled urina sa sedimentom, kompletnu krvnu sliku i pregled lekara opšte medicine.

7 preuzetih
Ponuda je aktivna
ULTRAZVUK KUKOVA KOD BEBA+ pregled dokumentacije specijaliste, savet, terapija, kao i vežbe za kukove za samo 1100rsd umesto 6000rsd!

Ovaj neinvazivni pregled omogućava tačnu procenu nezrelosti ili iščašenja kuka i obično je dovoljno informativan za određivanje načina lečenja. Dalja procena rasta kuka je takođe u domenu ultrazvučne dijagnostike. Nema potrebe naglašavati da se deca rađaju sa oboljenjima kukova koji se ne moraju obavezno kliničkim pregledom prepoznati...

2 preuzetih
Ponuda je aktivna
Sa BLIC KUPONOM posetite grad gondola! VENECIJA  5 DANA 2 noćenja u hotelima sa 3* sa doručkom u 1/2 i 1/2+1 sobama za samo 72evra! Poseta TC Palmanova. Polazak 07.11. i 20.11.

Venecija je grad romantike i ljubavi, tokom cele godine savršena jer u njoj nikada nećete naići na dosadu, sa bezbroj znamenitosti, poput Mosta Uzdaha, Duždeve Palate, brojnih kanala i gondola, sićušnih ulica koje se prepliću i manjih i većih trgova punih golubova, interesantnih radnjica i tezgi sa suvenirima, maskama, lepezama, plaštovima, nakitom i drugim interesantnim stvarima koje će upotpuniti ogromnu galeriju uspomena koje ćete odavde poneti!

7 preuzetih
Ponuda je aktivna
Preuzmite BLIC KUPON i platite 899rsd umesto 1950rsd DEPILACIJU CELIH NOGU I RUKU! Rešite se upornih dlačica u salonu Mimoza!

Ukoliko želite da se rešite toliko odbojnih dlačica sa vašeg tela koje mogu biti izvor velikih briga i nervoza, depilacija voskom je prava stvar za vas!

6 preuzetih
Ponuda je aktivna
Preuzmite BLIC KUPON i naučite osnove PHOTOSHOPA  ZA FOTOGRAFE (modne  fotografe) za samo 2500rsd umesto 12000rsd! Popust 80%

Ako ste fotograf, dizajner, ili želite naučiti kako da koristite Photoshop za sebe ili svoju firmu, onda je ovaj kurs prava stvar za vas. Dobar fotograf može slikati. Sjajan fotograf zna kako napraviti snimke čak i bolje.

 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...
 

Drago nam je da objavimo srećne dobitnike!!!

Ove nedelje poklon sunčanje (45min solarijuma)

osvojila jeeeee...


Vukica

najveći izvučeni MK# broj:

#MK99491843-1

Čestitamo!!!

Uskoro Vas očekuje novo poklon iznenađenje!
POTRAŽITE KUPON SREĆKU
u sekciji blic popusta...