5 preuzetih
Ponuda je aktivna
Platite smo 2500rsd za GINEKOLOŠKI PREGLED (pregled specijaliste, PAPA test,UZ, Kolposkopija) u Zavodu Egzakta Medika u centru Zemuna!

3 preuzetih
Ponuda je aktivna
Uz BESPLATAN KUPON platite u radnji

Zasladite se na konkretan način!

6 preuzetih
Ponuda je aktivna
Uz besplatan KUPON platite u radiološkoj ordinaciji dr Trkuljić 1100rsd umesto 6000rsd ULTRAZVUK KUKOVA KOD BEBA + pregled dokumentacije specijaliste, savet, terapija, kao i vežbe za kukove!

Ovaj neinvazivni pregled omogućava tačnu procenu nezrelosti ili iščašenja kuka i obično je dovoljno informativan za određivanje načina lečenja. Dalja procena rasta kuka je takođe u domenu ultrazvučne dijagnostike. Nema potrebe naglašavati da se deca rađaju sa oboljenjima kukova koji se ne moraju obavezno kliničkim pregledom prepoznati.

2 preuzetih
Ponuda je aktivna
Uz BESPLATAN KUPON platite u salonu lepote ŠARM 3900rsd za TRAJNU ŠMINKU OBRVA prirodnim bojama renomirane nemačke kuće PUREBEAU!

Trajna šminka je tretman koji ističe vašu prirodnu lepotu!

4 preuzetih
Ponuda je aktivna
Platite u SERVISU AUTOKLIME SALE 1990rsd za DEZINFEKCIJA I ANTIBAKTERIJSKO ČIŠĆENJE KLIME WAECO (Air-Con Refresh) sistemom! Garancija 2 godine

5 preuzetih
Ponuda je aktivna
Uz besplatan KUPON platite u salonu IN DERMA 990 din za 10 tretmana mezoterapije bez igle + 10 anticelulit pakovanja !

4 preuzetih
Ponuda je aktivna
Vaše zdravlje je na prvom mestu! Platite u ordinaciji Dr.Nestorov samo 2500rsd za KARDIOLOŠKI PREGLED SA COLOR DOPPLEROM SRCA i EKG-om!

 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...