3 preuzetih
Ponuda je aktivna
Uz BESPLATAN KUPON platite u SB MEDIC u centru grada samo 1100rsd za KOMPLETAN INTERNISTIČKI PREGLED! Samo zdrav čovek je i srećan čovek!

Osnovni pokazatelj zdravstvenog stanja vašeg organizma!

4 preuzetih
Ponuda je aktivna
Hit ponuda! Platite u Sim Lab plus samo 520rsd  PAKET BRISEVA ZA ŽENE + BAKTERIJSKA VAGINOZA!

8 preuzetih
Ponuda je aktivna
 Uz BESPLATAN KUPON platite u Caffeu BROD 23 na ADI  samo 240rsd ZA DVE PALAČINKE SLANE ILI SLATKE !

9 preuzetih
Ponuda je aktivna
Plati u restoranu Dunavska priča (SVIM DANIMA) samo 480rsd - MEŠANO MESO za 2 osobe (ćevapi, pileće belo meso, kobasica i bela vešalica)! Preuzmi BESPLATAN KUPON!

Ako ste ljubitelj mešanog mesa, ako ste za dobru, obilnu gurmansku porciju raznovrsnog mesa restoran Dunavska priča je pravo mesto za vas!

4 preuzetih
Ponuda je aktivna
Platite u Studiu V&S samo 790rsd za DEPILACIJU CELOG TELA HLADNIM ILI TOPLIM VOSKOM! Oslobodite se dlačica na duže vreme!

3 preuzetih
Ponuda je aktivna
Uz BESPLATAN KUPON zabavite se sa prijateljima i platite u kuglani Žabac - Vidikovac samo 160rsd SAT VREMENA KUGLANJA radnim danima od 10h do 13h!

Moderno opremljena kuglana Žabac Bowling nudi vam nezaboravnu zabavu na svojih sedam uglačanih staza! Provod za celo društvo ili porodicu, koji će se pamtiti... U sklopu kuglane nalazi se kafić, kao i bilijar klub, u slučaju da vam kugle postanu preteške...

5 preuzetih
Ponuda je aktivna
Platite NEVEROVATNIH 1000rsd U CENTRU GRADA  za NADOGRADNJU SVILENIH TREPAVICA! EXTRA popust samo uz BESPLATAN KUPON!

0 preuzetih
Ponuda je aktivna
Platite samo 4200rsd umesto 9600rsd PAKET ZA HIPERTONIČARE + 50% popusta na dodatne preglede u Zavodu Egzakta Medika u centru Zemuna!

 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...