0 preuzetih
Ponuda je aktivna
Platite u salonu Happy Lady samo 1700rsd EPILACIJU POLU NOGU i PLITKE PREPORNE ili CELE RUKE I PAZUH!

Otarasite se suvišnih dlačica i dočekajte letnje dane spremni!

0 preuzetih
Ponuda je aktivna
Opustite se sa dragom osobom! NOĆENJE U SOBI SA JACUZZI-jem ZA DVOJE za neverovatnih 2500rsd! Platite na licu mesta i uživajte uz BLIC KUPON!

Ukoliko želite da se odmorite i uživate u prijatnom ambijentu ovo je idealna ponuda za vas!

2 preuzetih
Ponuda je aktivna
Platite u agenciji Sunrise samo 19 evra za JEDNODNEVNI IZLET U BUDIMPEŠTI sa panoramskim razgledanjem grada! Polazak:09.10., 13.11.i 30.11.2015.

2 preuzetih
Ponuda je aktivna
Platite na licu mesta neverovatnih 390 rsd za TRETMAN MEZOTERAPIJE BEZ IGALA OČNIH KONTURA! POPUST 84% uz BESPLATAN KUPON

0 preuzetih
Ponuda je aktivna
Oslobodite se neželjenih dlačica - sa besplatnim KUPONOM platite u salonu samo 777rsd za DEPILACIJU CELOG TELA (ruke, noge i brazilska depilacija) hladnim voskom!

Oslobodite se suvišnih dlačica!

2 preuzetih
Ponuda je aktivna
MAMOGRAFIJA, ULTRAZVUK DOJKI i izveštaj lekara specijaliste za 2890rsd umesto 7500rsd u domu zdravlja Clinicanova! Platite na licu mesta uz BESPLATAN KUPON!

Nega zdravlja trebalo bi da bude na prvom mestu svima nama, naročito ženama, s obzirom na to da je nežniji pol zaista i nežnijeg zdravlja. To pre svega važi za prevenciju karcinoma dojke, koji se danas izuzetno uspešno leči kada se otkrije u ranim fazama. A kako brigu o svom zdravlju ne prepuštamo tek bilo kome, mi smo za vas izabrali najbolje - Dom zdravlja Clinicanova.

4 preuzetih
Ponuda je aktivna
Uz BESPLATAN KUPON platite na licu mesta MESNI TANJIR - MEŠANO MESO (medaljoni, ražnjići, dimljeni vrat, pljeskavica) sa pekarskim krompirom + 2 salate + 4 lepinje  za 2 osobe samo 690rsd! Popust 77%

Osetite pravi gastronomski užitak u prijatnoj atmosferi restorana La Porta u samom srcu Novog Beograda.

2 preuzetih
Ponuda je aktivna
HIT u svetu sada i kod nas! Uz extra POPUST platite u salonu 'AS' 1990rsd VELATERAPIJU - tehniku šišanja plamenom sveće, za negu i regeneraciju vaše kose!

Lepa, zdrava i negovana kosa je uvek u trendu. Frizerski salon AS svima vama ekskluzivno vraća tehniku nege i šišanja kose koja je bila popularna 60-ih godina prošlog veka i svakako privilegija imućnih dama – velateraiju.

 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...