0 preuzetih
Ponuda je aktivna
Uz besplatan kupon platite u Queen Optic u centru grada 2600rsd za DIOPTRIJSKI RAM SA STAKLIMA, futrola + mikrofiber krpica!

Dođite u Queen Optic, gde ćete uz popust od 58% dobiti nove naočare i lepši i bistriji pogled na svet!

0 preuzetih
Ponuda je aktivna
Platite u salonu 1990rsd za REPARACIJU i DUBINSKU NEGU kose GOLDWELL kozmetikom + FARBANJE IZRASTKA i FENIRANJE svih dužina kose!

0 preuzetih
Ponuda je aktivna
Pletenice su ponovo u modi! Sa besplatnim KUPONOM platite u salonu samo 140rsd za  PLETENICE, RIBLJU KOST ili RAJF KIKU! Budite u trendu!

Ako ste vi prerasli kikice, vaša ćerka nije. Dovedite je i prepustite je rukama profesionalaca.

0 preuzetih
Ponuda je aktivna
Platite u salonu Anchhy Beleza 250rsd umesto 1050rsd MANIKIR I LAKIRANJE GEL LAKOM U BOJI! Za nokte na kojima će vam pozavideti!

Negovani, zdravi i ukrašeni nokti nisu nikakav luksuz već potreba svake moderne žene!

0 preuzetih
Ponuda je aktivna
Platite u studiju 'Be You' samo 550rsd MEDICINSKI PEDIKIR i LAKIRANJE noktiju OPI lakovima! Pružite vrhunsku negu svojim stopalima uz BESPLATAN KUPON!

Već uveliko je lepo vreme i iz čizama i patika ušle ste u papuče i sandale. Ali da li su stopala uredna i nokti sređeni?!

1 preuzetih
Ponuda je aktivna
Zaboravite na tetoviranje i crtanje obrva i povratite prirodan izgled vašem licu!Platite na licu mesta 2000rsd za NADOGRADNJU OBRVA uz BESPLATAN KUPON!

Niste zadovoljni oblikom svojih obrva??!! Postoji rešenje i za vas, a da nije bolno!

1 preuzetih
Ponuda je aktivna
Preuzmite BESPLATAN KUPON i platite u Maestral Sol-u samo 990rsd za TRAJNO LASERSKO IZBELJIVANJE ZUBA sa White Smile gelovima u trajanju od 3x15 minuta!Izbelite vaše zube bezbolno i bezbedno!

Neka vaši zubi budu vaš ponos i neka privlače svojom lepotom i blistavom belinom!

4 preuzetih
Ponuda je aktivna
Blistav osmeh uz najsavremeniju tehniku... Platite IZBELJIVANJE ZUBA (šest tretmana po 20 minuta) 1990rsd u laser centru White Smile No1!

Za najlepši osmeh...

 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...