4 preuzetih
Ponuda je aktivna
Rešite se nagomilanih toksina AQUA DETOX TRETMANOM za samo 290rsd umesto 1200rsd u salonu Nova Provansa! BLIC POPUST 76%

Jedan od modernijih načina korišćenja energetske medicine je upotreba Aqua Detox aparata, revolucionarnog uređaja za pomoć pri detoksikaciji i podizanju nivoa energije i imuniteta u telu. Aqua Detox vraća u prirodnu ravnotežu.

3 preuzetih
Ponuda je aktivna
499rsd umesto 2800rsd FENIRANJE KOSE 3X + 1 GRATIS + pranje + KERATINSKO PAKOVANJE + SILIKONSKI TECH u frizerskom salonu

Frizura dosta govori o nama, o našoj ličnosti i karakteru, pa je vrlo bitno kako izgledamo u javnosti, ali posebno na prvom sastanku, razgovoru za posao, ispitu i ostalim nama, specijalnim prilikama.

0 preuzetih
Ponuda je aktivna
POPUST ZA MATURANTKINJE - 990rsd umesto 5000rsd za ŠMINKANJE + OJAČAVANJE NOKTIJU u salonu

Spremite se da ostavite bez daha i izmamite oduševljene poglede! 

2 preuzetih
Ponuda je aktivna
Sa BLIC KUPONOM platite samo 999rsd za PARCIJALNU MEDICINSKU MASAŽU LEĐA 45min + korišćenje bioptron lampe(min 3 tretmana) u kozmetičkom salonu Mima! Popust 82%!

Zaboravite na bolove u leđima!

1 preuzetih
Ponuda je aktivna
250rsd za SILIKONSKI BRISAČ ZA AUTOMOBIL SA UGRADNJOM + dopuna tečnosti za vetrobranska stakla! BLIC POPUST 75%

Poboljšajte vidljivost tokom vožnje! Silikonski brisači marke Mitytoyo su kvalitetan i neophodan dodatak vašem automobilu.

1 preuzetih
Ponuda je aktivna
FENIRANJE ili LOKNE PRESOM ili MUŠKO ŠIŠANJE ili KOREKCIJA OBRVA i DEPILACIJA NAUSNICA ili KOREKCIJA i FARBANJE OBRVA za samo 300rsd u salonu Astradas II !

Neka vaša kosa izgleda upravo onako kako vi to želite!

2 preuzetih
Ponuda je aktivna
2900rsd za lasersku EPILACIJU ZA MUŠKARCE (grudi, stomak i pazuh ili leđa ili ruke i ramena) + GRATIS lasersko beljenje zuba u Venus laser centru!

Rešite se trajno upornih dlačica Easylaser E-Light aparatom u Beauty laser centru Venus.Današnja ponuda će zabrinuti svaku suvišnu dlačicu koje se odavno želite rešiti. Trajno rešiti! Vodimo vas u Beauty laser centar Venus gde znaju šta i kako s dlačicama. 

6 preuzetih
Ponuda je aktivna
Dame, vodite računa o svom zdravlju - GINEKOLOŠKI SISTEMATSKI PREGED (PAPA test, pregled ginekologa, UZ pregled, kolposkopija, palpatorni i UZ pregled dojke, cervikalni i vaginalni bris) za 3500rsd!

Vodite računa o sebi! Ginekološki sistematski pregled je veoma važan deo preventive i brige o zdravlju svake žene. U savremeno opremljenom prostoru uz angažovanje profesionalnog medicinskog osoblja Dom zdravlja "Clinicanova" pacijentima nudi konsultacije i preglede lekara svih specijalnosti.

2 preuzetih
Ponuda je aktivna
Uz BLIC KUPON platite samo 490rsd za PILING + PARAFINSKO PAKOVANJE RUKU I LAKTOVA u salonu Nova Provansa! Popust 76%

Prvi dodir dve osobe je dodir ruku! Potrudite se da taj dodir bude nezaboravan, nežan i topao.

4 preuzetih
Ponuda je aktivna
KOMPLETNO PRANJE VOZILA (spolja i iznutra), mazanje plastike mlekom i mazanje guma glicerinom za samo 380rsd u Masters servisu! BLIC POPUST 55%

Priuštite svom ljubimcu na četiri točka kompletno pranje vozila! Prepustite vozilo profesionalcima Masters servisa koji će vratiti sjaj vašem automobilu! Nakon što prođe njihov tretman automobil će biti kao nov, sjajan, čist i mirisan.

 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...
 

Drago nam je da objavimo srećne dobitnike!!!

Ove nedelje poklon Aqua detox tretman

osvojila jeeeee...


Jelena

najveći izvučeni MK# broj:

#MK93725642-1

Čestitamo!!!

Uskoro Vas očekuje novo poklon iznenađenje!
POTRAŽITE KUPON SREĆKU
u sekciji blic popusta...