5 preuzetih
Ponuda je aktivna
PLATITE NA LICU MESTA samo 480rsd i uživajte u PASTRMCI SA DALMATINSKIM PRILOGOM za 2 OSOBE u restoranu Dunavska priča!

Uživajte u prijatnom ambijentu i izuzetnoj hrani restorana Dunavska priča!

2 preuzetih
Ponuda je aktivna
Uz BLIC KUPON samo 1500rsd umesto 3500rsd PREGLED PROF. DR HIRURGIJE iz domena opšte hirurgije u domu zdravlja Clinicanova!

Briga o zdravlju, koja uključuje i redovne preglede, dobra je navika kojom se, vremenom, za budućnost obezbeđuje veliki zdravstveni kapital.

3 preuzetih
Ponuda je aktivna
Za kvalitetan život bez bola! Uz BLIC KUPON platite u Physical & Soul samo 1990 rsd za PAKET OD 5 FIZIKALNIH TERAPIJA SA FIZIOTERAPEUTOM + kinezi terapija!

Uz terapije do osmeha na licu!

1 preuzetih
Ponuda je aktivna
Iznenadite novopečene mame i tate originalnim poklonom! Uz BLIC KUPON platite na licu mesta samo 2000rsd za TORTU OD PELENA ILI POKLON SET ZA BEBE u Divine design by Deni!

Unikatan i koristn poklon  koji će razveseliti sve roditelje!

2 preuzetih
Ponuda je aktivna
Platite samo 500rsd TRETMAN GIPSANIH BERMUDA (stomak ili noge)! Izgubite kilograme i centimetre nakon samo jednog tretmana!

Izgubite kilograme i centimetre nakon samo jednog tretmana! Jedan od najpopularnijih body wrap tretmana je tretman gipsanih bermuda. 

3 preuzetih
Ponuda je aktivna
Uz BLIC KUPON plati na licu mesta neverovatnih 900rsd za kompletan OFTALMOLOŠKI PREGLED u domu zdravlja 'Clinicanova'! Sprečite bolesti oka na vreme!

Jedan od najvažnijih koraka u očuvanju vida je pravovremeno uočavanju bolesti oka odnosno prevencija istih.

2 preuzetih
Ponuda je aktivna
Uživajte u ukusnim i neodoljivim poslasticama! Uz BLIC KUPON u Mirče Comerc-u plati samo 690 rsd za 1kg LEDENIH KOCKI ili 1kg ČOKO MAFINA ili 1kg ČOKOLADNE TORTE sa besplatnom dostavom!

Obradujte sebe i svoje ukućane sa ovim ukusnim poslasticama i verujte nećete pogrešiti!

4 preuzetih
Ponuda je aktivna
Preuzmite BLIC KUPON i platite u ordinaciji Dr Petrić samo 600rsd za ULTRAZVUČNI PREGLED ŠTITNE ŽLEZDE! Mislite na svoje zdravlje!

Sačuvajte vaše zdravlje!

20 preuzetih
Ponuda je aktivna
Platite u salonu samo 650rsd DETOX KOSE TRETMANIMA ZA REGENERACIJU I JAČANJE KOSE po vašem izboru + BIOPROTEN AMPULA + ŠIŠANJE I FENIRANJE!

Zdrava, sjajna kosa, zavidnog volumena je san svake žene! Zato joj je neophodna dodatna nega. Iskoristite neverovatan popust od 68% i priuštite vašoj kosi pravi tretman za oporavak kose!

 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...