1 preuzetih
Ponuda je aktivna
390rsd za ŠIŠANJE, PRANJE+REVLON PAKOVANJE+gratis FENIRANJE svih dužina kose u salonu Kjara Wizard! Iskoristite BLIC POPUST od 84%

Iskoristite neverovatan popust od 84% obradujete sebe moderno ošišanom, isfeniranom i oporavljenom kosom! U salonu Kjara Wizard dobićete pranje, REVLON pakovanje, feniranje (ravno ili lokne) i profesionalni savet za negu i lečenje problematične kose.

0 preuzetih
Ponuda je aktivna
Platite na licu mesta uz BLIC KUPON 1099rsd za PILING CELOG TELA, DEPILACIJU NOGU i RELAX MASAŽU od 30 minuta u salonu Mima!

0 preuzetih
Ponuda je aktivna
Sa BLIC KUPONOM platite na licu mesta 2900rsd umesto 14500 za PREVENCIJU RAKA DOJKE I ŠTITASTE ŽLEZDE u domu zdravlja 'Clinicanova'!

Preventiva je ključna za naše zdravlje ali često zaboravljamo koliko je važna.

0 preuzetih
Ponuda je aktivna
Brinite o svom zdravlju! ULTRAZVUČNI PREGELD ŠTITASTE ŽLEZDE u domu zdravlja Clinicanova za 2900rsd umesto 7000rsd!

Da li ste umorni, posebno u popodnevnim časovima? Da li ste zaboravni, da li dobijate na težini bez posebno povećanog apetita, ili gubite težinu, a da pri tom dobro jedete? Da li se prekomerno znojite, da li ste nervozni ili depresivni?

0 preuzetih
Ponuda je aktivna
Uz BLIC KUPON platite samo 400rsd SILIKONSKU FUTROLU za vaš mobilni telefon! Zaštite svoj telefon od oštećenja na vreme!

Silikonske futrole za mobilni ili popularnije silikonske maske za mobilne telefone su specijalne silikonske futrole koje štite mobilni telefon od oštećenja pri padovima, od grebanja, udaraca, prašine i kapljica vode. 

0 preuzetih
Ponuda je aktivna
250rsd umesto 1000rsd za LASERSKU EPILACIJU MALIH REGIJA (nausnice, brada, zulufi, ili linija stomaka) u Arena estetik centru!

Rešite se upornih dlačica upotreba svetlosne tehnologije kojom se uništava sam koren dlačice a time se njihov rast bitno usporava i na kraju eliminiše u potpunosti...

0 preuzetih
Ponuda je aktivna
Uz preuzeti BLIC KUPON platite samo 800rsd umesto 2100rsd za SERVISIRANJE KLIMA UREĐAJA! Pripremite vaše klime na vreme!

Nemojte čekati da vaš klima uređaj počne da zakazuje sa radom da biste obezbedili protok čistog vazduha u prostoru u kome boravite!

7 preuzetih
Ponuda je aktivna
Kompletan GINEKOLOŠKI PREGLED - Papa test, UZ, kolposkopija...za samo 2500rsd u domu zdravlja Clinicanova! Preuzmite BLIC KUPON i brinite o svom zdravlju! Popust 76%

Vodite računa o sebi! Kompletan ginekološki pregled je veoma važan deo preventive i brige o zdravlju svake žene. U savremeno opremljenom prostoru uz angažovanje profesionalnog medicinskog osoblja dom zdravlja 'Clinicanova' pacijentima nudi konsultacije i preglede lekara svih specijalnosti.

0 preuzetih
Ponuda je aktivna
Ručna ANTICELULIT MASAŽA + KAVITACIJA (90 minuta) za 1999rsd! Recite zbogom celulitu sa BLIC KUPONOM!

Nedovoljna fizička aktivnost i nepravilna ishrana uzrokovali su pojavu celulita i vi ste zabrinuti kako da ga se rešite. Nemojte brinuti. Ovo je prava ponuda za vas! 

0 preuzetih
Ponuda je aktivna
Preuzimanjem BLIC KUPONA ostvarujete popust od 68% na INTERNISTIČKI SISTEMATSKI PREGLED u domu zdravlja 'Clinicanova'! Platite samo 2900rsd umesto 9000rsd!

Potreban vam je pregled i stručno mišljenje specijaliste interne medicine? Briga o zdravlju nikad ne prestaje stoga ukoliko se ne osećate dobro, imate sumnje koje želite proveriti ili želite stručno mišljenje? Posetite specijalistu interne medicine kako bi dobili stručno mišljenje. Jednim pregledom možete unaprediti kvalitet života i biti sigurni da ste učinili nešto dobro za svoje zdravlje.

 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...
 

Drago nam je da objavimo srećne dobitnike!!!

Ove nedelje poklon brazilsku depilaciju

osvojila jeeeee...


Marinela

najveći izvučeni MK# broj:

#MK99637982-1

Čestitamo!!!

Uskoro Vas očekuje novo poklon iznenađenje!
POTRAŽITE KUPON SREĆKU
u sekciji blic popusta...