1 preuzetih
Ponuda je aktivna
Preuzmite BLIC KUPON i platite u Divine design by Deni 2790rsd - obradujte vaše mališane ili dragu osobu i priredite im SLATKI STO ZA PROSLAVE I ROĐENDANE sa dekoracijom + dostava!

Uplovimo zajedno u jednu novu slatku avanturu!

2 preuzetih
Ponuda je aktivna
Uz BLIC KUPON plati na licu mesta neverovatnih 900rsd za kompletan OFTALMOLOŠKI PREGLED u domu zdravlja 'Clinicanova'! Sprečite bolesti oka na vreme!

Jedan od najvažnijih koraka u očuvanju vida je pravovremeno uočavanju bolesti oka odnosno prevencija istih.

4 preuzetih
Ponuda je aktivna
Platite u Good times caffe-u samo 190rsd CHEESE CAKE + ESPRESSO KAFA za 2 OSOBE! Uživajte u predivnom dezertu uz BLIC KUPON!

1 preuzetih
Ponuda je aktivna
Platite u poliklinici dr Rončević samo 1900rsd  za kompletan UROLOŠKI pregled + ULTRAZVUK sa COLOR DOPPLEROM!

3 preuzetih
Ponuda je aktivna
Uz BLIC KUPON plati samo 690rsd u restoranu Čukarički san za MEŠANO MESO (600gr.) za 2 OSOBE (pljekskavica, kobasica, piletina, ćevapi) + pomfrit + domaću ili espresso kafu!

Jedite pravi roštilj, na pravom mestu!

2 preuzetih
Ponuda je aktivna
Pletenice su ponovo u modi! Sa BLIC KUPONOM platite u salonu samo 140rsd za  PLETENICE, RIBLJU KOST ili RAJF KIKU! Budite u trendu!

Ako ste vi prerasli kikice, vaša ćerka nije. Dovedite je i prepustite je rukama profesionalaca.

2 preuzetih
Ponuda je aktivna
Uklonite celulit uz BLIC KUPON! Platite u salonu 999rsd ANTICELULIT RUČNU MASAŽU, KAVITACIJU i LIMFNU DRENAŽU (90minuta)!

Nedovoljna fizička aktivnost i nepravilna ishrana uzrokovali su pojavu celulita i vi ste zabrinuti kako da ga se rešite. Nemojte brinuti. Ovo je prava ponuda za vas! 

2 preuzetih
Ponuda je aktivna
Masažom protiv napetosti! Uz BLIC KUPON platite na licu mesta samo 490rsd za TERAPEUTSKU RUČNU MASAŽU LEĐA u trajanju od 35minuta + ultrazvučno razbijanje bolnih tačaka!

Podmladite se i živnite!

1 preuzetih
Ponuda je aktivna
Uz BLIC KUPON platite u restoranu Novi Zapis 1800rsd za ORGANIZOVANJE proslava do 50-oro ljudi sa KOMPLETNIM menijem i NEOGRANIČENIM pićem!

Želite da proslavite neki Vama važan datum? Ovo je onda prava ponuda za vas!

 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...