4 preuzetih
Ponuda je aktivna
Uz BESPLATAN KUPON 30% popusta na KOMPLETAN MENI (predjelo, supe, topla jela, riba, jela od povrća, testa i pirinač) u čuvenom KINESKOM restoranu PEKING u CENTRU GRADA!

Hrana koja će definitivno probuditi vaša čula!

7 preuzetih
Ponuda je aktivna
Za prave gurmane - Plati na licu mesta 390rsd PILEĆA KRILCA U MEDU (1kg) + POMFRIT u prelepom restoranu DUNAVSKA PRIČA na obali Dunava!

1 preuzetih
Ponuda je aktivna
Hit POPUST!Platite u salonu  890rsd za ULTRA BRZU EPILACIJU CELOG LICA BEZ BOLA I IRITACIJE  DIODNIM LASEROM NAJNOVIJE GENERACIJE!

ULTRA BRZA EPILACIJA DIODNIM LASEROM NAJNOVIJE GENERACIJE BEZ BOLA I IRITACIJE !!!! Tretmani se rade jedan za drugim. Radi se prvo prelaz AFT- SHR laserom a potom prelaz Diodnim Laserom! Ovakva procedura dokazano daje najbolje rezultate! Uverite se i sami!  

4 preuzetih
Ponuda je aktivna
Uz BESPLATAN KUPON platite u SB MEDIC u centru grada samo 1200rsd za DOPLER KRVNIH SUDOVA VRATA-KAROTIDA!

7 preuzetih
Ponuda je aktivna
Uz BESPLATAN KUPON platite 539rsd u VESPA BARU u centru grada CEZAR SALATU ZA 2 OSOBE + 2 DEZERTA!

3 preuzetih
Ponuda je aktivna
Popust za KETRING za slave i specijalne prilike - 1kg SARME OD KISELOG KUPUSA platite 599rsd u VESPA BARU! Dočekajte goste spremni!

3 preuzetih
Ponuda je aktivna
PLATITE na LICU MESTA samo 580rsd za ZAMENU 2 LETNJE GUME ZA ZIMSKE na putničkiom vozilu uz montažu i balansiranje + pregled ispravnosti trapa! Neka vaša bezbednost bude na prvom mestu!

Mislite na sebe i svoj auto!

5 preuzetih
Ponuda je aktivna
Preuzmite BESPLATAN KUPON i platite u restoranu 'Salaš 140' samo 390rsd obrok za dvoje - MEŠANO MESO + POMFRIT! Počastite se izvrsnim gurmanlukom!

 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...