3 preuzetih
Ponuda je aktivna
Posetite lekara na vreme! Platite u ordinaciji Dr.Nestorov samo 5800rsd umesto 24000 za KOMPETNU SONOGRAFIJU! POPUST 76%

4 preuzetih
Ponuda je aktivna
Vaše zdravlje je na prvom mestu! Platite u ordinaciji Dr.Nestorov samo 3500rsd za KARDIOLOŠKI PREGLED SA COLOR DOPPLEROM SRCA i EKG-om!

5 preuzetih
Ponuda je aktivna
Uz BESPLATAN KUPON platite 299rsd u VESPA BARU DVE PORCIJE BRUSKETA SA PRŠUTOM I MOCARELOM (10 kom)!

6 preuzetih
Ponuda je aktivna
Uz besplatan KUPON platite u radiološkoj ordinaciji drTrkuljić 1400rsd  za DOPLER KRVNIH SUDOVA vrata, nogu ili ruku + pregled dokumentacije specijaliste radiologa, savet i terapija!

Kolor dopler je ultrazvučna metoda za ispitivanje strukture i oblika krvnih sudova, kao i kvaliteta cirkulacije. Osnovna prednost ove metode u odnosu na ostale je ta što ona ne oštećuje krvne sudove, niti tkivo kroz koje prodire ultrazvučni talas. Otkrijte na vreme da li imate neku urođenu ili stečenu cerebro-vaskularnu bolest.

6 preuzetih
Ponuda je aktivna
Platite na licu mesta samo 390rsd ŠIŠANJE I FENIRANJE + KERATINSKO PAKOVANJE ZA SVE DUŽINE KOSE. Iskoristite POPUST 51%!

5 preuzetih
Ponuda je aktivna
Sa BESPLATNIM KUPONOM platite 790rsd u ESTHETIQUE STUDIJU VIKTORIJA KOREKCIJU NADOGRADNJE NOKTIJU ILI GEL LAK!

3 preuzetih
Ponuda je aktivna
Uz BESPLATAN KUPON osetite magiju! Platite na licu mesta 590rsd za MAGIČNU ŠOLJU SA MOTIVOM ILI FOTOGRAFIJOM PO VAŠEM IZBORU!

7 preuzetih
Ponuda je aktivna
Platite smo 2500rsd za GINEKOLOŠKI PREGLED (pregled specijaliste, PAPA test,UZ, Kolposkopija) u Zavodu Egzakta Medika u centru Zemuna!

 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...