3 preuzetih
Ponuda je aktivna
MAMOGRAFIJA, ultrazvučni i palpatorni pregled dojki za 2900rsd umesto 6500rsd u domu zdravlja Clinicanova! BLIC POPUST 55%

Nega zdravlja trebalo bi da bude na prvom mestu svima nama, naročito ženama, s obzirom na to da je nežniji pol zaista i nežnijeg zdravlja. To pre svega važi za prevenciju karcinoma dojke, koji se danas izuzetno uspešno leči kada se otkrije u ranim fazama. A kako brigu o svom zdravlju ne prepuštamo tek bilo kome, mi smo za vas izabrali najbolje - Dom zdravlja Clinicanova.

1 preuzetih
Ponuda je aktivna
Otkrijte na vreme simptome ALCHAJMEROVE BOLESTI - KLINIČKI PREGLED SA TESTOM DEMENCIJE I RAZGOVOROM SA PSIHOLOGOM za 2500rsd umesto 10500rsd!

Alchajmerova bolest je neurološki poremećaj koji dovodi do laganog propadanja mozga, dovodeći do problema sa pamćenjem, svakodnevnim funkcionisanjem i ponašanjem.

0 preuzetih
Ponuda je aktivna
Oslobodite se dlačica na rukama! Preuzmite BLIC KUPON i platite na licu mesta 1100rsd za LASERSKU EPILACIJU CELIH RUKU!

Iskoristite ovu priliku i po neverovatnoj ceni rešite se dosadnih dlaka. Učinite svoj život lagodnijim.

2 preuzetih
Ponuda je aktivna
LASERSKA EPILACIJA ZA ŽENE - nausnice, brada, zulufi ili linija stomaka uz BLIC KUPON za samo 250rsd umesto 1300rsd u salonu 'Miss'!

Iskoristite ovu priliku i po neverovatnoj ceni rešite se dosadnih dlaka. Učinite svoj život lagodnijim.

1 preuzetih
Ponuda je aktivna
3900rsd umesto 13000rsd za 5 ANTICELULIT TRETMANA + KAVITACIJA + RUČNA MASAŽA + LIMFNA DRENAŽA! Recite zbogom celulitu uz BLIC KUPON!

Nedovoljna fizička aktivnost i nepravilna ishrana uzrokovali su pojavu celulita i vi ste zabrinuti kako da ga se rešite. Nemojte brinuti. Ovo je prava ponuda za vas! 

1 preuzetih
Ponuda je aktivna
3900rsd umesto 14500rsd za pregled PREVENCIJE NAJČEŠĆIH KARCINOMA KOD ŽENA u domu zdravlja 'Clinicanova'! Uz BLIC KUPON ostvarujete popust od 73%!

Veoma je važno ići na redovne preglede kako bismo bile sigurne da je sa našim zdravljem sve u savršenom redu.

0 preuzetih
Ponuda je aktivna
Uz BLIC KUPON platite 3500rsd umesto 8000rsd EPILACIJU CELIH NOGU i PREPONA u salonu 'MISS'! Popust  56%

Učinite svoj život lagodnijim... Po neverovatnoj ceni rešite se dosadnih dlačica!

25 preuzetih
Ponuda je aktivna
HIT BLIC PONUDA - nova tehnika farbanja OMBRE - 3D, pramenovi u više boja, senčenje, nijansiranje, skidanje crne boje, farbanje, feniranje i Revlon pakovanje za samo 1570rsd! Popust 87%

Koliko puta ste poželeli da promenite boju kose ili frizuru ali ste bili malo skeptički kako će sve to izgledati? Ovo je prava ponuda za vas!

1 preuzetih
Ponuda je aktivna
Zablistajte u punom sjaju! Uz BLIC KUPON platite samo 2500rsd za ŠMINKANJE za sve svečanosti MAC šminkom u salonu 'Beauty Lodge'!

Doživite glamuroznu transformaciju i izgledajte najbolje moguće u svim svečanim prilikama!

6 preuzetih
Ponuda je aktivna
Ekspertski 4D ULTRAZVUK u domu zdravlja 'Clinicanova' za 2900rsd umesto 8000rsd. Otkrijte kako izgleda vaša beba uz BLIC KUPON...

Sve veći broj trudnica želi pregled pomoću 4D ultrazvuka, ili već koristi tu mogućnost. Kvalitetan aparat omogućava ginekologu da detaljno pregleda plod, dok budući roditelji za to vreme uživaju u pokretima svoje bebe, koju jasno vide na monitoru.

 
 
Obaveštenja o popustima
 
 
 
 
 
 
...pomažemo Vašem
biznisu da se razvija...
 

Drago nam je da objavimo srećne dobitnike!!!

Ove nedelje poklon brazilsku depilaciju

osvojila jeeeee...


Marinela

najveći izvučeni MK# broj:

#MK99637982-1

Čestitamo!!!

Uskoro Vas očekuje novo poklon iznenađenje!
POTRAŽITE KUPON SREĆKU
u sekciji blic popusta...